Súčasťou hotela je tiež jedinečná, autorská reštaurácia ZORE fungujúca pod vedením šéfkuchára Hromjaka, ktorý je zároveň kapitán Národného tímu kuchárov a cukrárov a víťazom dvoch celonárodných kuchárskych súťaží. V tomto roku získal prestížne ocenenie „GRAND PRIX 2019 – OSOBNOSŤ GASTRONÓMIE – ocenenie za celoživotné dielo“, ktorú udeľuje gastronomický sprievodca „Gurmán na Slovensku“ na základe nominácie Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov.

ZORE je krásnym príkladom toho, že ak má niekto vášeň pre dobrú gastronómiu, dokáže sa o nevšedné zážitky podeliť s každým. Inšpirované domácou kuchyňou pozýva na originálne kombinácie v obedovom menu, dynamickom sezónnom lístku i interaktívnom degustačnom menu. Kulinárske zážitky ovplyvnené toskánskou, francúzskou i severskou kuchyňou. Dialógy počas Škôl varenia, príbehy radostných okamihov na rodinných oslavách, svadbách, a ďalších podujatiach. Už od septembra Vás uvítame v nových reprezentatívnych priestoroch reštaurácie na prvom poschodí hotela, ktoré budú poskytovať možnosť realizácie osláv, banketov, svadieb či workshopov.
Vínnu kartu ZORE zostavuje manažér prevádzky Dušan Molitoris, absolvent viacerých someliérskych kurzov v Bergame so záľubou vo vínach. Vzniká tak, aby v nej boli zastúpené lokálne slovenské a remeselné vína s príbehom. Aj také, ktoré môžu hostia nájsť málokde. Vína sú vyberané tak, aby sa snúbili s jedlami z jedálneho lístka. Večery venované svetovým kuchyniam, snúbenia jedla a vína s vinárskymi osobnosťami, festivaly či podujatia v exteriéri. ZORE na každý deň, ale aj na výnimočné chvíle.